0

Covidtest negativt | Kaboooom

Snacka om att denna förkylnning verkligen tar knäcken på oss.
 
Det började med att Lillbus blev snorig, kort efter fick vi ont i hals och öron och ja, fick de flesta förkylningssymtom.
Efter att ha kämpat på med envis förkylning i typ en vecka så kände både Busfia (som är på besök) och jag att det var dags att göra ett Covidtest bara för säkerhetsskull.
 
Då vi båda var för däckade för att orka ta oss iväg till något testcenter så fick Fredrik som underligt nog fortfarande är frisk ta sig iväg till apotek och köpa självtest som man testar hemma.
 
Trotts att både jag och Busfia är helt orkeslösa och känner oss bara blä så var det ändå skönt att få bekräftat att det inte är Covid vi åkt på. Med största sannorlikhet har vi krashat med en extra jobbig småbarnsbasill.
 
Lillbus som blev dålig bara några dagar före oss verkar mycket piggare nu. Febern är borta på henne men hon hostar och snorar fortfarande. Skönt dock att se att hennes aptit verkar ha återkommit.
 
Självklart tvingar jag inte Busfia att stanna kvar hos mig. Men jag tror hon kommer stanna kvar så länge hon är dålig i varje fall.