0

Senaste dagarna

De senaste dagarna har vi haft rätt mycket. Bland annat insåg jag nu inför att Lilltjejen skall vara hos sin far att hon börjat växa ut en hel del kläder och att de jag hade inte på långt när skulle räcka till så det blev till att dra till stan och besöka HM där jag fick inhandla en hel del baskläder till Lilltjejen som alltid är i farten och utforskar. Det blev en rätt dyr historia, men nu borde hon ha så hon klarar sig ett tag. Som tur var så hade de en hel del "Tag 3 betala för två" så det utnyttjades såklart.

 Lördagen ägnades åt att fira svärmor som har fyllt år. Som vanligt nu i dessa Coronatider så var det bara vi i vårt lilla gäng som brukar träffas ofta som träffades även denna gång.
 
Men vi hade trevligt ändå, åt god mat, gott fika, minglade och såg såklart på när svärmor öppnade sina paket. De större barnen spelade en del på sina telefoner samt fixade lite vid en dator medan Lilltjejen rejsade runt på alla fyra på golvet och rev i duplo, med gosedjur, bilar, böcker och såklart med massa hundleksaker. Ofta är de nästan roligare att leka med än att leka med sina egna leksaker. 
 
Själv undrar jag såklart varför hundleksakerna lockar mer än hennes egna, någon som har några tankar om det?
 
Sen på söndagen följde vi vår "tradition" och åt middag och hade det trevligt hemma hos en väninna till mig.
 
 Idag var det en stor dag för Lilltjejen och samtidigt lite skrämmande för mig.
 
På förmiddagen kom hennes far hit och tillsammans packade vi ned kläder, lite snuttisar och saker som jag vet är viktiga för Lilltjejen, hennes D-droppar, ersättning och en hel del till.
 
När det var klart så gick lilla Busfian och jag till Öppna Förskolan så hon fick leka av sig. När vi var klara där kom hennes far och hämtade henne. Nu är den stora dagen kommen då hon skall tillbringa mera tid med sin far under ett tag. För mig däremot, även om jag njuter av lugnet och möjligheten att kunna blogga, sova, gå på toaletten med mera så känns det ändå tomt och en aning konstigt.