0

Vaccin, tyngdtäcke och hårklippning

Nu i dagarna två har jag varit rätt upptagen. Först var det en dag som gick åt till att träffa äldsta dottern som kom på besök.
 
Hon busade lite med sin syster och gav henne en present som hon skaffat och så fick jag lite till hundarn.
 
Ett besök hos svärföräldrarna blev det också. Sen utöver det så var det vist stora vaccindagen för oss. Stora tösen fick dos 2 av Pfizer, samma sak var det för mig. Stora tösen och jag fick gå lite före åldersgrupperna då vi båda ingår i LSS. Deras far däremot, han vaccinerades i sin åldersgrupp och fick Moderna. 
 
Övriga barn får vänta till det blir dags för barn att få vaccin. Yngsta sonen, på frågan om han vill vaccineras så var svaret "Ja men självklart". Skönt att en av sönerna i varjefall inte är emot.
 
I början var jag själv tveksam till att vaccinera mig. Men 
vart efter tiden gick och allt flera vaccinerade sig desto bättre kändes det att själv göra det.
 
Sen har vi även fått ut våra nya tyngdtäcken. De gamla är tillbakalämnade. Grabben lämnade tillbaka ett lättare kedjetäcke och fick ut ett tyngre.
 
Jag själv däremot lämnade tillbaka båda mina kedjetäcken, ja hade ett lätt och ett tyngre.
 
Istället bytte jag sort och skaffade ett som ändå är förhållandevis lätt. Men så rogivande att ligga och plocka med istället.
 
Vad mer, jo, barnens far har fått både skägg och hår trimmat, mitt är inte så förändrat, bara toppat. Samma sak med stora grabben, hamns hår toppades och yngsta grabben, ja han klippte sig riktigt kort. Där blev kontrasten desto större.
 
 
07. Familjeliv, LSS - lagen om särskilt stöd och service till vissa funktionshindrade, Moderna, Pfizer, tyngdtäcke, vaccin;