0

En mysig helg

I fredags hade äldsta tösen sin sista dag på sin APL plats så i lördags tog Elmo, Lillbus och jag bussen in till Nyköping och mötte henne.
 
Vi blev alla överraskade över hur mycket packning hon hade. Hur hon lyckades ta sin komunalt mellan Eskilstuna och Nyköping är verkligen en gåta för mig. Hon insåg rätt fort att hon inte skulle lyckas ta sig hem med alla saker så hennes farfar fick komma och hämta vid busstorget. Lillbus och jag följde med för att umgås ett tag. Sen framåt kvällen så fick vi skjuts till busstorget, där vi sedan tog bussen hem.
 
Söndagen tog vi det mest lugnt. Lillbus var ett tag med Babbelpellen medan jag var ute med Baloo
När jag kom in passade jag på att äta frukost. Lillbus åt tidigare tillsammans med sin bror.
 
Jag och Lillbus passade på att ta en dusch tillsammans innan Jojohan kom hem efter sin runda med att dela ut reklam. Sen gick vi till Fröken Spontan där vi åt hemmagjort mos och köttbullar och sedan efter att ha bara tagit det lugnt ett tag så blev det glas med chokladsås och strössel.
 
Sen som vanligt så tog vi en tur till Kvantum på kvällen. Lillbus fick en fruktmums att smaska på och det uppskattades verkligen. Lillbus imponerade ordentligt på mig genom att gå rätt långa sträckor under vägen hem genom att hålla två av oss i händerna. Väl tillbaka satt vi en stund utanför porten och bara surrade.