1

Tack SIS för supporten

Idag blev jag argare än arg av mycket ordentliga skäl.
 
Låt säga såhär, jag har tålamod och överseende med offog till en viss gräns men sen rinner även min tålamodsbägare över och när den gör det blir jag arg, och inte bara lite arg utan riktigt ordentligt rosenrasande. Ingen, verkligen ingen i min närhet kan undgå att m ärka när måttet är rågat och jag blir riktigt förbannad.
 
Idag var en sådann dag och då kändes det så skönt att veta att jag alltid, oavsett tid kan skriva av mig till min sis. Hon finns där när jag behöver henne även om avståndet är långt, men i hjärtat är vi närmare varandra. Tack för att du fanns där idag. Det gjorde hela situationen bättre bara av att få prata med dig och få bekräftat att jag bara var mitt vanliga knäppa jag.
 
För ett tag sedan var jag in till stan med stora tösen och gick lite i affärer. Passade då på att köpa mig 2 par shorts på rea. 
De ena paret var bra i modellen även efter att jag använt dem en dag samt tvättat dem. Men de andra paret, de kändes ok i affären men sen när jag använnt dem en dag så insåg jag att de inte var några shorts för mig. Mina ben stryptes helt och det var riktigt oskönt.
 
Yngsta grabben som kan ha en del av mina kläder fick pröva dem men de var för stora även då han knutit snörena så idag gav jag dem till barnens far istället. Ingen mening ju med att behålla byxor som jag ändå inte kommer att använda pga att de var så obekväma i kombination med min inte allt för smala och smidiga kropp.
1 Anonym:

Löve you <3

Svar: Tack sötaste... Love you to... <3
aspieblogg.se