0

Smutsiga barn...

... är lyckliga barn sägs det ju.
 
Även idag blev det en cykeltur. Vi cyklade till mammas grav och rensade bort död lavendel, satte dit gräskant, vattnade med mera. 
 
Medan jag och Fröken Spontan fixade med det så passade Lillbus på att fika, söta tjejen tryckte i sig tre, fyra stycken kanelbullar som Fröken Spontan hade bakat så det råder ju ingen tvekan om att hon gillade dem. Bananen däremot mosade hon mest omkring med.
 
Jag är inte helt färdig än vid mammas grav så ni får ha lite tålamod med bild på det. Jag behöver fixa lite mera jord och något mer att gräva ned först. Just nu ser det lite tråkigt ut där, mmen jag kände liksom att jag inte ville göra allt för mycket innan jag fått dit gräskanten. Det kändes liksom nödvändigt eftersom gräsmattan liksom "kröp in" bland mina planterade blommor och det gillade jag ju inte.
Lillbus hjälpte såklart till, båpde att dra bort gräsrötter och att lägga tillbaka dem där de inte skulle vara. 💖
 
En stund hemma hos Fröken Spontan han vi med också men sen behövde vi gå hem. Lillbus såg ut som ett litet sött jordmonster så väl hemma blev det till att gå raka vägen in och duscha för både henne och mig.
 
Förmiddagen ägnades åt tråkgöra tillsammans med personalen. Vi skurade rent inne på toaletten, plockade lite i lillhallen, sen dammsögs och skurades även den. Stora hallen, köket och Lillbus rum fick sig en omgång med dammsugaren. Men det var varmt och kvavt så svetten rann. Inatt som var både regnade och åskade det. Men det skulle helt klart behövas en omgång till med regn och åska.