0

Min cykel har kommit

Idag levererades min cykel hem till barnens far och idag kom han över med den.
 
Vi satte över en barnsadel för Lillbus och sen var det lite småjusteringar som grabben fick fixa, höja sadeln lite, och ställa in styret så att det kändes bra för mig.
 
Sen invigde jag cykeln med att ta en kortare tur till mammas grav och vattna lite. Jag är verkligen ovan vid att cykla för shit så trött jag blev. Men det kändes ändå bra för tröttheten är en helt annan än då jag bara ligger hemma med mina serier.
 
Nu är målet att jag ska försöka cykla lite mer igen. I min ungdom cyklade jag massor, ja många mil. Men sen kom barnen och balansen rymde helt. För ett antal år sedan fick jag genom habiliteringen hyra en trehjulig cykel med två hjul bak. Det fungerade verkligen inte för mig. Men med denna känns det så mycket bättre.
 
Att ha hjälm är en självklarhet för mig. Lillbus har dock bara sin lekhjälm här hemma, den andra är hos farmor och farfar så idag då vi testade fick det bli med lekhjälmen. Bättre att ha den än ingen även fast hon mest bara ville slita den av sig. Men ska hon vara med på cykeln så ska hon ha hjälm, det är något hon liksom måste lära sig.