0

Massa intryck

Den här dagen blev Lillbus bjuden på massa nya intryck.
 
Vi började såklart med att vakna i vår egen takt utan stress. SEn tog vi kontakt med Fröken Spontan.
 
Tillsammans cyklade vi ned till centrum och åkte ett varv med Tuff Tuff tåget.
 
För mig blev det första gången i år som jag åkte Tuff Tuff tåget och för Lillbus blev det första gången någonsin. Tåget var väl ok enligt henne, men vad som imponerade ännu mera på henne var den unga grabben mitt emot henne och hans popcorn påse. Hon fick smaka popcorn av honom och sen slutade det med att hon fick hela påsen av honom.
 
Jag gillar Tuff Tuff tåget och deras koncept att gratis köra folk mellan olika i förväg utvalda platser som tex Gästhamnen och Femöre. 
 
Men tyvärr missköts det av vissa som åker. Jag kan förstå om man vill åka tåget ett varv runt och komma tillbaka till centrum en eller två gånger under sommaren. Men tyvärr verkar vissa ha satt i system att sätta sig på tåget och åka flera varv runt och så är det ju inte tänkt att det skall vara. De förstör ju för andra som kanske behöver åka för att de tex har varit och handlat och har båten vid gästhamnen eller vid Femöre.
 
Har man åkt ett varv tycker då jag att man gott och väl kan kliva av och låta anndra få åka också. Det är ju inte meningen att samma gäng skall åka runt tur efter tur liksom.
 
När vi kom tillbaka till Centrum så cyklade vi till Anna-Karins bakstuga och fikade.
 
En tur till Kvantum blev det efter det för att bland annat kirra mat för idag. Den cyklade vi hem och lämnade innan vi avslutade med en stund i en lekpark så Lillbus fick leka av sig.
 
Med facit på hannd så tror jag att hon verkligen uppskattade dagen för vi han inte mycket mer än hem och byta kläder på henne och ge henne mat medan hon gnuggade ögonen. Kort efter slockade hon i sängen.