0

Hur tvättar du kläder?

Hur gör du när du tvättar? Står du och sorterar allt i olika färger innan du tvättar? Varför gör du så? Är det av gammal vana för att det var så du lärde dig att det skulle göras när du var liten?
 
Ingen fara, så var det för mig med  tidigare, men inte nu längre. Nu skippar jag helt det där med att sortera i färger. Det är ju så vansinnigt trist. Ja tar helt enkellt bara en hög med tvätt, allt från vitt till gult, grönt, svart, rosa, vitt och blått.
 
In med allt i tvättmaskinen och så en eller två ark med Colour Catcher. Oftast räcker ett ark, men om jag har mycket färgade kläder och bara något enstaka vitt, då tar jag två ark. Dessa finns i flera olika varianter, men en sak har de alla gemensamt, de funkar, de fångar verkligen färgerna. Sedan jag började använda dessa så har jag inte en enda gång fått ut något som missfärgats och blivit rosa för att det legatr kvar en missad röd strumpa eller liknande.
 
Själv har jag testat de två varianterna som finns med på bild. Den i rött paket har ett hårdare papper och den andra är mjukare och bekvämare i handen. Men vad det gäller tvätten så märker jag ingen skillnad på de båda. Jag har testat dem och använt nu i över 3 års tid. Otroligt bekvämt och smidigt.
 
Nej, inlägget är inte sponsrat på något vis, jag vill bara dela med mig av något jag tycker är grymt bra och tidsbesparande.