0

Det här med radio

För mig har radio ända sedan jag var barn alltid kopplats ihop med farmor och hennes jobbiga radiokanaler som hon jämt tjatade om var så bra och somn jag bara måste lyssna på.
 
Hon hade ofta radion på i köket och man skulle sitta där och antingen lyssna till gamla tråkiga tanter och gubbar som babblade på om något helt ointressant eller så skulle man lyssna på någon hemsk orgelmusik som fick mig att tänka på plågade djur.
 
Först när jag blivit lite äldre förstod jag att radio inte alls behövde betyda massa babbel eller hemskt skrän, det fanns ju kanaler med riktigt bra musik också även fast min farmor inte ville kännas vid dem.
 
För inte allt för länge sedan så introducerades jag för något för mig helt nytt, nämligen radiodokumentärer. Dokumentärer i sig har ja alltid kopplat till trista sömniga program på tv som fick det att rycka av ren protest och uttråkning i hela kroppen.
 
Men denna dokumentär visade sig överraska mig med råge, den var ju både bra, spännande och underhållande, Har ni inte lyssnat på avsnitten redan så är min rekommendation att ni gör det för jag blev fast och tycker till och med att det är lite tråkigt att det inte finns fler.
 
Ni hittar dokumentären genom att klicka här: Familjehemligheten