0

27,5°C inne kvällstid och städning

Alltså... Man ska ju inte kladga på värmen... Men såhär på sen kvällskvist efter en dag med värme så känner jag mig ändå lite gnällig. Det är nu flera grader varmare inne än ute. Fast ute är det istället sliskigt kvavt och disigt även om det fläktar skönt.
 
Man ska ju inte duscha för sent, man ska ju visa hänsyn till grannarna, men nu gjorde jag nog samma som flera av grannarna. Jag tog en snabb dusck i kallt vatten och bara spolade av mig.
 
Det är på gränsen till lite för varmt för mig nu känner jag, ja börjar nämligen få svårt att dricka. Jag vill ju dricka kallt. Men vattenkranen levererar inte tillräckligt kallt vatten och de ja tar ut kylen hinner bli läskigt äckligt och ljummet känns det som kusligt fort så för att få i mig lite vätska nu ikväll så fick det bli en nödlösning. De fick bli en burk med läskeblask. 
 
 
Nåväl, nu får det vara färdiggnällt för denna gång. Värmen till trotts så har jag ändå varit duktig och fixat en del idag. Toaletten är ren och fin, disken är undanröjd, soporna uttagna och bänkar rena. Efter middagen var dessutom Babbelpellen duktig och tog både hand om matresterna och disken som blev vid maten. Han tömde diskmaskinen från den rena disken och lastade in nytt och startade. Min tacksamhet för det är enorm för min egen ork var knappt ens existerbar.