0

Söndag --> Onsdag

Söndag: Då startade vi dagen tidigt och begav oss till Örebro och tittade på en bil. När jag satt i bilen på vägen dit så kändes resan hur lång som helst men till slut kom vi ändå fram och kunde titta på bilen. Efter att eventuella felkoder var avlästa och bilen provkörd så bestämdes det att vi skulle köpa den. 
 
Innan vi lämnade Örebro med bilen så blev det ett stopp på Mc Donalds för att fylla våra hungriga magar. Sen påbörjades resan hwm och den kändes om möjligt ännu längre, bara det att jag satt så mycket bekvämare.
 
Måndag: Då hade vi plannerat att åka in till Nyköping för att jag skulle kunna slå två flugor i en smäll och både träffa min god man och uträtta ärenden.
 
Men i och med allt som var inplannerat så hade vi ju också tider att passa och dessa tider plannerades utifrån att vi hade tillgång till bil. Men, tja vad säger man. Bilar är bra när de fungerar. Bilen var totalt tömd på batteri, och det berodde inte på slarv med glömda tända lampor eller något. Tyvärr blev resultatet av det att jag missade tiden för de jag skulle göra. 
 
Istället behövde bilen startas upp med startkablar, så vi kunde förflytta den hem till svärfar och hans verktyg. Dock efter mycket om och men så kunde batteriet bytas ut. Ok, inte till ett nytt utan till det vi hade i gamnla bilen som nu väntar på att hämtas av skroten.
 
Tisdag: Ja den dagen ägnades åt otroligt tråkigt men ack så nödvändigt hemmafix som att plocka undan, dammsuga och skura golv.
 
Onsdag: Sen kom då onsdagen och jag fick hjälp mmed ett inbokat läkarsamtal. Det dröjde innan läkaren ringde men till slut så. Att förstå vad hen sade var inte det lättaste då hen bryter extremt kraftigt på ett annat språk.
 
Men av vad vi fick fram så visade grabbens prover att han hade en brist som nu förhoppningsvis ska åtgärdas med tabletter som han ska äta i tre månader. Efter det skall nytt blodprov lämnas. Det sköna var i varjefall att hans glutenprov var helt normalt.
 
Sen har grabben upptäckt själv att även om han inte är laktosintollerant så är han laktoskänslig. Hans mage mår helt enkellt bäst av laktosfria produkter så det kör vi såklart med till honom också numera. Det är ju ingas konstigheter då jag äör laktosintollerant och båda mina döttrar reagerar på laktos.