0

Pyjamasdag & älskade bilar

Idag har det blivit en typisk pyjamasdag. En dag då jag inte gjort mycket mer än absolut nödvändigaste. Pyjamasen satt på större delen av dagen. Faktum är att den satt på ända till strax innan särbon skulle komma meed de två yngsta barnen.
 
Men sen när de väl kom så konstaterade jag snabbt att jag inte var ensam om att ha en pyjamasdag. Lillbus hade även hon pyjamas på sig under jacka och termobyxor.
 
Anledningen till att de kom idag är för att jag imorgon skall vaccinera mig med dos 3 mot Covid och jag hatar verkligen allt vad sprutor heter så jag vill minimera stressfaktorerna så mycket jag kan.
 
Att veta att särbon ska komma och hämta mig och skjutsa mig kan vara extremt stressande, då känner jag mig lugnare om han redan är här.
 
 
Snacka om att jag saknat Lillbus, ja har ju inte träffat henne på över ett dygn. När hon kom och jag "ropade" välkomnande på henne så tog hon sats och sporang. Jag trodde hon sprang till mig, men ja kunde inte ha haft mer fel.
 
Självklart var det ju inte mamma som lockade. Lillbus hade ju kommit hem till alla sina älskade bilar. Ja en mer biltokig tjej får man nog leta efter. Vid det här laget har jag för länge sedan tappat räkningen på hur många bilar den tösen har men det är åtskilliga och hon älskar vartenda en av dem.