0

Nu är den slängd

För ett antal år sedan när jag ganska nyligen hade flyttat hit så fick jag en begagnad kombinerad kyl och frys från en köksrenovering. DEn har tjänat mig väl under många år.
 
Men nu har den gjort sitt. För någon vecka sedan lade den av helt och tyvärr upptäckte jag det först då allt som var i den redan hade blivit förstört.
 
Nu har vi dock tömt den och fått iväg den till tippen och det känns verkligen som en lättnad att nu äntligen ha blivit av med den. PÅ slutet stod den mest bara och tog plats och luktade illa.
 
Men samtidigt, det är onekligen lättare att ha två kylar och två frysar än att bara ha en kul och frys så nu håller jag ögonen öppna efter en ny. Eller ja, inte ny för jag vill verkligen inte köpa en. Så akut är det inte, så jag håller koll om det är någon som renoverar sitt kök och skänker. Då och då brukar ju sådana dyka upp.
 
Även om jag själv känner lättnad över att ha blivit av med kylen som lade av så var det ett projekt som min rygg inte alls uppskattadde för sablar vad ont jag fått i ryggen av att hjälpa till och bära kylen.