0

Med en vuxen dotter på besök

När man får besök av sin vuxna dotter som flyttat hemifrån för ett bra tag sedan och nu står i begrepp att flytta till egen lägenhet ja då gäller det att försöka vara flexibel.
 
När hon kom tidigare idag så gick Lillbus och jag och mötte henne vid busshållplatsen. Sen hämtade vi cyklar och cyklade till ICA. Busfia var hungrig då så vi fikade på ICA innan vi cyklade hem. Vi köpte även spenat, falukorv och ägg då Busfia var sugen på det och hade tänkt göra spenatsoppa med stekt falukorv och kokt ägg.
 
Men de planerna ändrades då Busfia inte längre var hungrig och sen fick besök. 
 
Lillbus sover sedan länge trött som hon var. Busfia har varit snäll och tagit ut Baloo sen drog hon iväg till kompisar. Jaja, jag vet var hon är i varjefall och det känns ju bra.
 
Tankarna på att sitta och spela brädspel tillsammans, tja... det får bli en annan gång.
 
 
Någon gång imorgon (Söndag)kommer min far på besök. Han ringde för några dagar sedan och kollade om det fungerade.
 
Han tänkte att vi kunde gå och ta en pizza och så kan han lämna barnens julklappar. Känns som en suverän tanke tyckte jag.
 
Sist han kom hit var det med kort varsel så då hann inte Busfia informeras och komma. Men denna gång får hon vara med. Hon bad mig senast att meddela henne om det fanns möjlighet så hon också fick träffa min far. De träffas ju inte allt för ofta.