0

Jag blev mållös av det oväntade besöket

 
Idag var det en väldigt speciell dag för mig.
 
Min far kom nämligen på besök och det gör han inte ofta alls, men något som överraskade ännu mer var att han inte kom själv utan att han hade med sig min bror också.
 
Ja är väldigt osäker på om min bror ens har träffat min yngsta dotter någon gång innan eller om detta faktiskt var första gången. Då har vi ändå bara runt 10 mil mellan oss och Lillbus fyller två år nu i februari. Jag har liksom slutat bjuda över mmin bror för varje gång jag har fgjort det så har han antingen sagt ja och sen gått i ide och varken dykt upp eller kunnat kontasktas eller så har han sagt nej direkt. Men senaste gången jag minns att jag träffade honom var då vår mor begravdes och då var Lillbus inte ens påtänkt.
 
Vi gjorde inget avancerat utan det blev ett enkellt besök på Pizzeria Källaren där min far bjöd oss på mat och lämnade "julklappar" till barnen.
 
Tyvärr kunde Marvelmannen inte vara med. Men vi tog med mat hem till honom och självklart även hans julklapp.
 
Sen fick jag äntligen fönsterlamporna som min mor hade, de blå som jag verkligen gillar och kopplar ihop med mamma. Men jag glömde dem tyvärr när jag var hos min bror i mammas gamla lägenhet kort efter att mamma hade dött.
 
Sist min far kom hit så hade han med sig sin sambo, så jag trodde ju att han skulle komma antingen tillsammans med henne eller själv. Att min bror skulle vara med var inget jag ens tänkte på för det kändes liksom alldeles för otroligt så ja, jag blev helt paff.