0

Busfia kom förbi

Redan igår bestämde vi att vi skulle äta kött och bearnaisesås idag. Däremot att det skulle bli just ris till bestämmdes idag. Marvelmannen fick välja mellan ris och klyftpotatis som jag i så fall skulle ha gjort själv av potatis. De färdiga som man kann köpa är ju verkligen inte goda.
 
Busfia kom förbi på ett oväntat men trevligt besök en stund. Hon stannade även och åt tillsammans med oss. Men hon är ju ingen direkt köttfantast så hon valde istället att ta korv som vi hade kvar från igår till sitt ris och sin sås. Ärtorna, ja de fick jag äta själv förutom de jag lade i Baloos mat samt de jag gav till hamstrarna.
 
Efter att vi ätit så spelade vi Drakborgen en gång. För mig var det evigheter och ännu längre sedan jag spelade så jag kom ju i princip inte ihåg någonting. Marvelmannen fick läsa en hel del i de båda regelhäftena. Om vi nu fick till reglerna någorlunda så slutade det med att Marvelmannen dog i en strid medan både Busfia och jag dog i borgen av att solen gick ned.
 
När vi spelat klart så kollade Busfia hure bussarna gick och kom fram till att det fanns en buss hon kunde ta för att komma hyfsat nära hem, ja så pass att hon i varjefall kunde gå sista biten. Så jag passade på att ta ut Baloo och samtidigt följa med Busfia till bussen.
 
Självklart hade hon ju fått stanna över natten om hon ville det. Men då hon inte hade mediciner med sig såp tyckte hon att det var bättre att åka hem.
 
 
Som avslutning så lägger jag in ett kollage på lite legobyggen som Marvelmannen har roat sig med att bygga ihop efter jul.