0

Underbara kidz och egentid

En sak är klar, ibland är mina kidz helt underbara. Stora tösen Busfia är på besök och igår gav hon mig lite egentid.
 
Medan Lillbus roade sig med sina syskon så passade jag på att ta bussen in till Nyköping och göra ett besök hos min optiker som återigen fick justera mina glasögon som var hopplöst obekväma. Nu sitter de skönare men jag bör nog göra ännu ett besök där inom kort. Det är ju svårt att avgöra på en gång om det blivit bra eller inte. Bättre än innan är de helt klart, men lite finjusteringar behövs så de sitter lite bättre vid vänster öra. Ja tycker liksom att de är för vida eller hur jag ska säga. Jag vill ha dem mot huden så jag känner skalmen men den liksom ligger på örat men hänger i luften, svårt att förklara.
 
 
Jag passade på att unna mig en liten sallad med handskalade räkor till frukost/lunch medan jag var iväg och det var så skönt.
 
Bussen hem missade jag dock, den gick precis då jag kom till busstorget men som tur var så dröjde det inte så länge innnan nästa kom. Större delen av hemresan var det bara jag och en till på bussen och då jag åkte in till stan var det samma sak. Kändes riktigt lyxigt.
 
Väl hemma blev det lite vila för min del då jag var redigt trött och sen gjorde jag rent hos en av hamstrarna. Barnens far kom hit lagom till det var dags för middag.
 
Sen på kvällen blev det ett oplannerat äventyr för Lillbus. Hennes far hade dragit iväg för att fixa lite och ringde sedan med migrän så Lillbus, hennes storasyster Busfia och brorsan Jojohan drog iväg och hämtade honom. Lillbus fick dessutom lyxigt nog sitta på storasysters axlar vilket hon älskar att göra.