0

Tjejdag på stan

Imorse gick Lillbus och jag ut och mötte Fröken Spontan. Vi skulle ha en tjejdag på stan bara vi tre och mysa lite.
 
På bussen in till stan bubblade Lillbus som bara den med Fröken Spontan. Ja tror bestämt att de två har hemligheter ihop.
 
Jag hade inga direkta mål mer än att vi hade siktet inställt på Påljungshage och så skulle vi äta på ChopChop, i övrigt tog vi det lite så som vi kände för när vi väl var där.
 
Vi gick först till "strumpaffärn", ja den heter inte så, men jag har alltid kallat den för det eftersom det alltid varit där jag köpt strumpor sedan jag flyttade hit. Som vanligt så köpte jag ett helt gäng med strumpor där till både mig och grabbarna. Det är ju liksom förbrukningsvaror och tvättmaskinen har en mystisk tendens att obehagligt ofta liksom "äta upp" bara den ena av strumporna i paret. Känner ni igen det? Fröken Spontan däremot hittade ett par jättefina och stadsiga märkesskor till Lillbus, dessutom var priset bra också då de dessutom var nedsatta.
 
Sen gick vi till Chopchop och fyllde på mera bränsle i våra kroppar. Idag valde jag en mindre combo än förra gången. Jag valde nudlar som bas och sen biff med bambuskott och härlig svamp. Lillbus fick en egen portion idag. Fröken Spontan tog en Combo hon med. Ris som bas och sen två olika rätter. Hon tog biff meed babuskott precis som mig och lillbus och så tog hon en starkare rätt också. Den är riktigt god den med, jag tog den förra gången vi var där fast nu var jag sugen på lite mildare mat. 
 
 
När vi var mätta och glada så gick vi Dollarstore där jag köpte lite mera dofta gott till toaletten och sådant som gör vattnet blått i toalettstolen. Lite Colour Catcher blev det också. Så himla smidigt att bara slänga in i maskinen när man skall tvätta. Man behöver liksom inte alls tänka på at färgsortera då. En tur till tobaksbutiken blev det ju såklart också. Snus måste jag ju fylla på så jag håller mig glad ett tag till. I en affär vi kikade i sen så hittad Fröken Spontan en riktigt fin fleacetröja. 
 
Inne på Rusta var iunget riktigt så som det brukar, de håller nämligen på och vänder på hela butiken så i mitt huvud blev allt bara snurr. Men vi hittade det vi skulle ha i varjefall.
 
En fika på Citygross hann vi med också innan vi gick till bussen som kom lagom till att vi kom fram till busshållplatsen. Lillbus var nog helt slut av alla intryck för hon somnade i vagnen ganska fort efter att bussen börjat rulla.