0

Shopping med tjejerna

Lillbus och jag tog bussen in till Nyköping idag och mötte Busfia. Tillsammans gick vi och köpte en del kläder till Lillbus. Tösabiten har ju dragit iväg en del under sommaren och mycket av hennes kläder har plötsligt blivit väldans korta. Än är det ingen fara men det vore ju inte kul om kylan slog till och alla långbyxor slutade på vaden liksom.
 
Så ja, enn del blev det. Busfia överraskade sin syster med en riktigt bling bling ryggsäck. Kan vara bra att ha de gånger då Lillbus behöver ha med sig lite mera saker, tex om man skall åka bort några nätter. Eller för att ha den dag då hon börjar på dagis.
 
Men sen överraskade storasyster även med två mysiga dressar, den i Harry Pottertema samt den bruna med en söt nalle på.
 
Efter klädinköpen så gick vi och fikade. Varm choklad köpte vi på ett ställe, sen gick vi till ett annat där ja köpte en liten sallad med handskalade räkor till mig och varsin chokladmuffin till tjejerna. Efter fikat blev det ett ombyte av kläder för Lillbus innan vi traskade vidare. 
 
Jag hittade en jättesöt ängel med min månadssten (april) som jag inte kunde låta bli att köpa. Självklart var det ju en variant som såldes med kedja. Kedjan fick Busfia då jag inte alls ville ha den kedjan utan min vanliga tjockare kedja.
 
Inne på Stadsmissionens loppis hittade Busfia en del saker och själv köpte jag en Angry Bird mössa samt en mjukis superhjälte till Lillbus. Många fler ställen och fynd blev det men allt kan jag ju inte visa här.
 
Slutligen hämtade Busfia cykeln hon använde och gick sedan med till busstorget. Lillbus ville såklart inte alls åka i vagnen, hon ville vara nära sin syster såklart. Det slutade med att hon fick sitta på pakethållaren medan Busfia ledde cykeln.
 
Vid busstorget mötte vi ett pratglatt äldre par som hade en hel del att berätta om. Lillbus charmade som vanligt in sig hos dem, precis som hon gör med de flesta. Hon satt och bubblade med herren hela vägen till Stjärnholm där han klev av.
 
När vi kom hem så möttes vi vid busshållplatsen av äldsta grabben och Baloo.
 
Tyvärr är bilderna på kläderna inte de bästa, de visar inte upp färgerna på ett rättvist sätt. Men så är det väl med det mesta, orginalen brukar ju alltid vara bäst.