0

Lillbus kan gå! (innehåller videoklipp)

Vi har haft några riktigt underbara dagar nu jag och tjejerna.
 
Torsdag: Plötsligt var Lillbus och jag ensamma hemma för även Babbelpellen drog iväg till sin far. Efter att Lillbus ätit och lagt sig för kvällen kommer Busfia och överraskar oss. Med sig har hon en teckning till Lillbus. Den får hon senare på kvällen då hon vaknar upp med en superläskig blöja som genast blir bytt. Sen får hon vara uppe en stund till eftersom storasyster kommit.
 
Fredag: Dagen då massor hände. Vi cyklade iväg först till hundrastgården så vår fyrfota vän fick chansen att leka lite.
 Sen drog vi vidare till lekplatsen i Frösäng, den bakom hundrastgården så även Lillbus fick rasa av sig.Elmo var den duktiga hunden och låg fint hela tiden och vaktade cyklarna och kollade på avstånd vad vi höll på med. Sen efter att Lillbus lekt en massa så tog vi cyklarna och drog till ICA. 
 
Där väntade jag ute med Elmo medan Lillbus gick in med sin syster och köpte ett pizzakit. Under tiden pratade jag med en herre som satt på bänken bredvid mig. Han hade tydligen beställt en likadan cykel som den jag har.
 
När vi kommit hem så kom en kompis till Busfia förbi en stund och Lillbus, ja hon fick gå och vila då hon var mer eller mindre hopplös. Busfia och kompisen gick ut ett tag, men sen när Busfia kom in så gjorde vi pizzan och åt.
 
Efter att Lillbus lagt sig för natten så satt jag kvar med Busfia och ritade ett tag, men sen hölkl huvudet på att sprängas så då fick jag bryta. Jag hade tänkt skriva blogg redan då men mitt huvud tyckte jag skulle sova istället.
 
Lördag: Den dagen blev mestadels lugn vilket jag behövde för efter fredagens aktiviteter behövde jag återhämta mig.
 
En stund på dagen ritade Lillbus och jag lite, men sen kom en kompis till Busfia. Då slutade det med att Busfia och Lillbus hängde med kompisarna ut, det uppskattade Lillbus. När de kom in gjorde Busfia köttfärssås och pasta som både jag och Lillbus uppskattade. Lillbus åt massor
 
Förkylningen som hon har dragits med verkar ha försvunnit nu vilket känns riktigt skönt.