0

Full fräs framåt

Förmiddagen idag var jag halvd borta. Sov dåligt inatt som var så jag var rätt mör.
 
Framåt eftermiddagen dök Busfia upp och då fick jag skrapa ihop den lilla energin jag hade.
 
Tillsammans cyklade vi till ICA där Busfia köpte en blomma till graven. Lillbus var supernöjd med att sitta bakom storasyster. Storasyster cyklade ju mycket snabbare än långsamma mamma, riktigt så det pirrade i magen.
 
Vid min mammas grav planterade Busfia en blomman som hon köpt. Lillbus och Marvelmannen fikade lite.

När vi kom hem fick Busfia för sig att hon skulle krossa mig i 500. Nu hann vi förvisso inte spela klart, men vem som krossade vem kan ju diskuteras.
 
Efter ett tag pallrade vi oss över till Fröken Spontan där Busfia passade på att klippa klorna på Oboý. Dvärghamstern som hon hade fött upp och som numera skaffat "eget" och flyttat hem till Fröken Spontan.
 
Efter att vi ätit lite gott så blev det en promenad till utlänningsbutikerna i närområdet så Busfia kunde kolla in deras utbud och handla lite. Själv passade jag på att köpa lite dill, persilja och nektariner. 
Ja lyckades hitta de med gult fruktkött, de är ju så mycket godare än de med vitt frukkött.
 
Sen begav sig Busfia till bussen så hon kunde åka hem. Vi andra gick till lekplatsen.
 
Lillbus hade fortfarande massa energi så hon åkte rutschkana ett flertal gånger. Hon lyckades även locka upp Fröken Spontan, så hon åkte också. Sen blev det lite gungande också. Själv passade jag på att äta en Nektarin. När de är ätmogna så är de så goda och kladdiga, det går liksom inte att äta dem utan att det rinner även fast man suger in samtidigt som man biter.
 
När Lillbus började gnugga sig om ögonen så viste vi att hon var trött, hon gör alltid så då. Det var tecknet på att det var dags att gå hem så hon fick sova.
 
Väl nere i sängen så somnade lilla tjejen rätt fort medan jag gjorde iordning min räkröra och fyllde min medicindosett.