0

Två oplanerade dagar

I torsdags var planen att jag och lilltjejen skulle gått till Öppna förskolan, men det myset blev vi båda snuvade på då jag istället åkte på ett gallstensanfall som däckade mig totalt. Tack och lov hjälpte medicinen så jag slapp åka till akuten, men dagen blev ändå inte alls som det var tänkt.
 
Att ta hand om Snuttis och samtidigt ha gallstensanfall blev en omöjlig ekvation då jag hade så ont att jag inte tog mig någonstans och dessutom knappt kunde röra mig så jag blev helt enkelt tvungen att ringa efter lilltjejens far och be att han kom hit och tog hand om henne.
 
Ja menar, hennes trygghet och säkerhet måste ju såklart alltid gå först och det innebär att kalla på hjälp när det behövs även om det tar emot. Tack och lov var det ändå det första gallstensanfallet på närmare 2 år och jag hoppas att de fortsätter vara glesa.
 
Fredagen däremot blev en bra dag för Snuttis, trotts att jag hade migrän, men den var ändå hanterbar större delen av dagen så vi kunde med hennes fars hjälp ändå ta oss iväg till Öppna Förskolan så hon fick leka av sig. Sen på vägen hem somnade hon som vanligt gott i vagnen och sov ovanligt länge. Men det behövde hon nog efter alla intryck på Öppna förskolan. Det hände ju klart mer under fredagen då det även var stora barn där. Torsdagar är ju "låsta" för barn mellan 0-18 månader så de dagarna brukar bli lugnare.
 
Det märks att min lilla Snuttis är inne i en utvecklingsfas nu, för hon är inte stilla många sekunder åt gången och är alltid på väg någonstans för att utforska något.