0

Sammanfattning av fullbokad vecka

Måndag och tisdag var ändå relativt lugna och "som vanligt" ja bortsett från att de stora barnen har lov och har "rymt" hemifrån. Måndagen tillbringade minstingen och jag tillsammans med yngsta storebror på Öppna förskolan med massa lek, likaså tisdagen. Båda dagarna somnade Lilltjejen i vagnen och sov riktigt gott. En av de dagarna, vilken minns jag tyvärr inte men jag tror det var måndagen, då bjöd Jojohan på supergod plankstek.
 
Sen på onsdagen var det dags för fotografering på Öppna Förskolan. För Lilltjejen blev det en ny spännande upplevelse. Hon var superkoncentrerad hela tiden.
 
Fotografenn som fotade var märkbart van vid barn och försökte verkligen flörta in sig hos alla barnen, men lilltjejen var svårflörtad just då. Inte att hon var arg eller så, men allt var ju så nytt och konstigt för henne.
 
Sen på kvällen drog hon och jag över till en väninna som bor här i närheten. Blev bjudna på mat och hade det allmänt trevligt till vi slutligen gick hem rätt sent,
då var lilltjejen supertrött och tvärslocknade så fort vi kommit hem. 
 
Idag Torsdag var jag till tandläkaren och lagade ett hål. Lilltjejen roade sig kungligt i det provisoriska väntrummet som för mig mera påminde om en korridor. Där lekte hon med ett gäng medhavda leksaker tillsammans med sin far medan jag var inne hos tandläkaren. 
 
Eftersom jag just nu har flera hål som behöver lagas så frågade tandläkaren mig om jag hade något önskemål om vilken de skulle börja med idag och min önskan föll på en rotfylld tand som tappat en flisa och därmed var rätt vass. Som alla andra gångerså fick jag sväva bort i det blå med hjälp av lustgasen innan hon lade själva bedövningen. Endast vid ett tillfälle började det kännas jobbigt och som om de behövde öka lustgasen, men det visade sig att det var munstycket som hamnat lite snett, det gjorde att jag inte fick i mig allt jag borde ha fått.
 
När vi var klara hos tandläkaren så begav vi oss vidare till Lindex där Lilltjejens far köpte tre stycken pyjamas till henne och själv fastnade jag för en ybersöt mössa. Även diverse andra ärenden avklarades.
 
 
Imorgon fredag står det på planeringen att jag skall till min optiker och kolla synen. Efter mycket letande så hittade jag nämligen ett par bågar jag gillade så nu skall det bli av. Verkligen på tiden dör synen har sannerligen förändrats och jag märker tydligt att de glasögon jag har nu inte riktigt räcker till längre.
 
När det är klart skall vi åka hem och sova ett tag, för på kvällen har vi annat planerat. 
Då skall vi nämligen åka till svärföräldrarna och fira ett litet halloween med dem och en av barnens kusiner, den de har mest kontakt med.
 
Vad jag kan minnas så blir det första halloween vi firar med svärföräldrarna. Vi brukar ju inte fira halloween. Såvitt jag vet brukar inte de heller göra det så detta kan ju bli spännande. Hur brukar ni göra?
 
Lördagen kommer ögnas åt att dela ut reklam och sen på kvällen, eller i varje fall när det börjar mörkna, ja då skall jag till mammas grav och tända ljus. Vilka av er som läser tänker bege er till kyrkogården på lördag? 
 
Ja, jag vet att det troligen kommer att komma en del människor dit, men jag planerar att hålla så gott avstånd jag kan, och det är ju som tur är utomhus och friska är vi också. Om det sker något mer på lördag vet jag inte just nu, det får vi helt enkelt se då.
 
Söndag, ja då kommer jag troligen vara helt slut och göra så lite som möjligt.