0

En bra regning dag med lek i videoklipp

Idag gick Minimyran och jag till Öppna Förskolan igen. Idag var det på förmiddagen mellan 9-12 så vi fick gå dit i värsta regnet. Men det var som tur var inget som störde Minimyran. Hon satt vaken i vagnen i sin åkpåse som hon hade som skydd för regnet, men somnade när vi var på parkeringen precis utanför.
 
Väl framme så tog hon igen sig och sov en kort stund i vagnen medan jag tog av mig mina blöta kläder. Som tur var så hade minimyran i allafall klarat sig och slapp bli blöt. Idag var en minst lika rolig dag som igår. Idag lekte hon massor och träffade många nya barn att iakta.
 
Speciellt en liten rosaklädd flicka och hennes mamma var riktigt roliga tyckte hon. Flickan var intressant att titta på medan mamman var rolig för hon lekte och busade lite med Minimyran.
 
Sen var det en pojke, han var allt lite läskig för han ville verkligen ha Minimyrans aldeles underbart goda napp och försökte till och med plocka den ur munnen på henne. Han blev förälskad i hennes fina rosa nappband, som hennes gudmor gjort. Till slut fick jag rädda Minimyran och själv ta hand om nappen istället. Pojken som ville ha nappen hade en egen, men hans var ju större och blå medan hennes var rosa.
 
Sen när vi skulle gå hem så regnade det igen. Men det tyckte vist inte Minimyran gjorde något alls. Hon somnade nämligen så fort jag kom ut utanför dörren. Sen sov hon hela vägen till apoteket, madan jag var där och större delen av vägen hem. Hon vaknade först då jag kom in på gården, lite som om hon har en inbyggd GPS i sig.
 
Utanför på gatan träffade vi en fin tjej som vi surradde lite med innan vi till slut gick hem. Väl hemma fick lilltjejen en flaska Nutramigen och sen somnade vi båda två och sov hur skönt som helst i typ en och en halv timma. Tror bestämt att vi båda behövde det.