0

Sjukstuga

Ja usch och fy. Myraloo är tack och lov inte så påverkad, lite snornysningar på morgonen och lite snor däremellan. Men jag däremot är mer eller mindre däckad och genomförkyld. Knaprar alvedon för att hålla febern på någorlunda vettiga nivåer.
 
Det är med största sanorlikhet en helt vanlig säsongsförkylning som vi haft oturen att åka på efter ett besök på Öppna Förskolan då någon förälder gick dit två dagar i rad med sitt förkylda barn.
 
Varför jag är rätt säker på att det är en vanlig om än jobbig förkylning som vi drass med beror på att både jag och äldsta dottern har gjort Coronatestet och fått svar som var negativt på det. Även äldsta sonen har gjort testet och hans svar väntar vi på, det borde komma nu vilken dag som helst.
 
Vad jag och lilltjejen pysslar med nu är att bara ta det lugnt, ta dagen som den kommer och försöka kurera oss, och ja såklart, träffa så lite folk som möjligt och i varjefall inga som vi inte normalt träffar varje dag.
 
Håller tummarna och hoppas att detta försvinner fort, jag hoppas nämligen på att själv kunna ta mig till affären till helgen som kommer, men fungerar det inte, ja då får jag helt enkelt skicka búd att handla.
 
Hur är det med er? Har ni lyckats hålla er friska? För mig är det första gången jag blir sjuk sedan lilltjejen föddes och ja, det är hennes första förkylning också. Hon har lyckats hålla sig ovanligt frisk hittills. Kanske hänger det ihop med att många haft distansstudier senaste tiden?