0

Spontant med Fröken Spontan

Ni vet sådanna dagar då det känns som om väggarna håller på och krypa inpå en och man bara känner sig rastlös och kvävd på samma gång. Just en sådan dag hade jag på morgonen och jag ville bara bort och iväg, men vart var en annan fråga.
 
Ett meddelande till Fröken Spontan och hon hängde på. Först drog vi till återbruket, och som vanligt, jag som inte skulle ha något, jag skulle ju bara titta, men vem var det som kom därifrån med mest saker, jo precis, det stämmer. Det var ju jag.
 
Efter Återbruket så gick vi hem till Fröken Spontan och bara softade. Minimyran busade en hel del och flörtade ännu mera med Fröken Spontan och dregglade såklart en hel massa på henne. Varmt var det också så Minimyrans kläder åkte av rätt fort efter att vi kommit in. En massa lek först i soffan blev det och sen även på golvet. Trygg måste hon ha känt sig också för hon sträckte hemtamt ut sig på Fröken Spontans soffa och somnade gott en stund.
 
Sen fick jag även se ett helt underbart katthus som Fröken Spontan hade gjort själv, jag säger bara en sak wow!
 
Dagen måste ha varit bra även för Minimyran för när vi kom hem åt hon och det var inte lite, hon slog nog rekord i mängd mat nu, ja både mat och efterätt på det.