0

Killbesök & köttfärssås

Idag gjorde dottern fantastiskt god köttfärssås, med äkta italiensk pasta, ja stora dottern alltså.
 
Minimyran åt som om hon aldrig sett mat innan. Denna gång lade jag upp en hyfsat stor portion till henne och som hon åt. Storasysters mat var helt klart en favorit.
 
Fast ikväll var det inte bara storasysters mat som lockade lilla fröken till massa leende. Hon fick ju även mysa i storasysters säng medan Svärmorsdrömmen spelade på gitarr. Sen fick hon mysa med honom och dreggla på honom.
 
Men allt som är bra har ett slut, även Minimyrans ork, hon blev ju till slut riktigt trött och var tvungen att gå och lägga sig. Efter mycket protester och snurr i sängen så slocknade lilltösa till slut. Då fick Busfia äntligen rå om sin kille lite mera själv ett tag utan att lillasyster fullkomligt skulle dreggla ned honom.
 
Innan Fredrik åkte hem till sig tidigare efter att ha bladat reklamen så verkade det helt klart som om han också kom bra överrens med  Gitarrmannen. Från mitt rum så hörde jag hur de pratade musik och även spelade upp viss musik och kommenterade. Det var riktigt roande att höra Fredrik leva upp så. Annars är han ju mestadels i sin egen bubbla, i varje fall är det så jag upplever det..