1

Återhämtning

 
Ibland behöver jag verkligen dessa dagar av återhämtning, dagar då jag verkligen gör så lite som möjligt. Det kommer nämligen dagar då jag är helt tömd på energi och inte har ork för något alls. Idag var en sådan dag.
 
Lite spel på telefdonen, några avsnitt med Astrid Lindgren filmer medan jag halvsovit, ja, det är nog så denna dag sett ut. När Minimyran väl skulle ha sin mat så slutade det med att Busfia matade henne och sen gjorde rent henne efter medan jag gjorde rent stolen som Minimyran kladdat ned rätt ordentligt.
 
Sen tog jag en uppfriskande promenad med Elmo medan Busfia försökte lägga Minimyran. Men det gick vist inte allt för bra. När jag kom hem hittade jag nämligen Minimyran lekandes på sitt täcke på golvet.
 
Då fick jag själv lägga henne för att hon var trött rådde det minsan ingen tvekan om. Redan efter att ha läst en sida gnuggade hon ögonen och vilke ha nappflaskan. Sen fick jag hoppa över alla sångerna vi brukar ha och bara ta Vargsången som alltid är den sista sången jag sjunger på kvällarna. Kort efter sov den lilla tösen.
 
 
1 Spinn:

Ååh, vargsången! ❤️

Svar: Ja, den är mysig men när man hört den lite väl många ggr så behöver man en paus. Fast Myris gillar att höra den så numera har jag den som avslutning när jag nattar henne på kvällarna. De hon tycker bäst om är då jag sjunger den för henne, men ibland får hon höra den från Ronja Rövardotter.
aspieblogg.se