0

Mage med eget liv

 
Shit vad trött jag börjar bli på detta nu. Tack och lov är det inte så lång tid kvar nu så det är väll bara att försöka stå ut med att känna sig tung och otymlig, ha ont i magen, vara spänd och gasig och gå som en pingvin med andnöd.
 
Förra veckan passerade jag den period då Jojohan föddes under graviditeten och idag är jag på den dagen då min förstfödda behagade komma ut och se kvällens mörker, ja hon föddes vid 20:22 på kvällen.
 
Numera är jag kissnödig jämt och inne i magen är det ett himlans liv och rörelse, speciellt kvällstid. Då får jag minsan inte en lugn stund. Längtar efter att få träffa den lilla, men helst får den vänta några dagar till så vi kommer in i februari först.
 
Senaste besöket hos BM gick galant. Hon hade inget alls att anmärka på och allt såg bra ut. Liten växer som den ska, inte för mycket och inte för lite. Även mitt blodsocker är finfint.
 
Nästa besök hos BM är inplanerat till 3 februari så nu blir det spännande att se vad som sker först, kommer liten innan eller blir det besök hos BM??