0

Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant

"Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant" berättar den skrämmande historien om en pojke som ovetandes bryter en 200 år gammal vapenvila mellan två rivaliserande grupper av vampyrer. Då han dras in i en fantastisk värld av missförstådda cirkusfreaks och groteska nattvarelser kommer pojken att ryckas från en trygg men trist tillvaro och uppfylla sitt öde i en värld som hämtad ur mardrömmar. 

14-åriga Darren (Chris Massoglia) var som alla andra barn i det trygga förortssamhälle han levde i. Han umgicks med sina bäste vän, fick hyfsade betyg och höll sig borta från problem. Men när han och hans vän stöter på en kringresande cirkus börjar saker och ting förändras inom Darren. Det är då en vampyr som heter Larten Crepsley (John C. Reilly) förvandlar honom till något, tja, blodtörstigt. 

Som nybliven odöd ansluter Darren till Cirque Du Freak, en kringresande freakshow full av monstruösa varelser befolkad av allt från en ormpojke och en varulv till en skäggig dam (Salma Hayek) och en gigantisk utropare (Ken Watanabe). Darren testar sina nyfunna krafter i denna mörka värld och blir snart en högt skattad bricka i kampen mellan vampyrerna och deras ännu dödligare motsvarigheter. Medan Darren kämpar för att överleva måste han samtidigt förhindra det annalkande kriget från att förgöra det som återstår av hans mänsklighet.
Filmkategori: Action ovh äventyr
Språk: Engelska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Grymt bra, härliga unika karaktärer. Spännande story ocg fart i filmen.