0

Sjukhus & optiker

Igår hade vu en sådan där dag igen då allt var inbakat. Vi startade med ett besök i hundrastgården i Nyköping med de tre hundarna vi hade med oss samt Busfias kompis Hundtjejen. Sen åkte vi vidare till lasarettet där Busfia fick lämna tillbaka utrustningen hon haft hemlånad.
 
 
Sen blev det slutligen dags för det Busfia längtat länge efter. I måndags gick vi runt på stan i Nyköping. Favoritoptikern hade inga tider och Busfia ville ju verkligen få det gjort eftersom hon länge stört sig på reporna i de glasögon hon har. Efter mycket letande så hittade vi en optiker som hade tid att göra synundersökning på henne under tisdagen (igår) så vi gick dit på den bokade tiden. Busfia fick själv gå in och kolla synen medan jag och Hundtjejen satt kvar utanför. Sen blev det till att leta nya bågar och då var jag minsan glad att Hundtjejen var med. Jisses amalia så svårt Busfia hade att hitta något. Men efter mycket letande hade hon hittat två favoriter. Det ena paret beställdes och det andra som hon också gillade kommer att beställas lite senare när hon hämtat ut de nya som vi beställde och testat ett tag och sett att styrkan är rätt för henne.
 
Äntligen var vi klara och kunde ta med alla hundarna till Mc Donalds och äta. Väl där medan vi åt så blev vi överraskade av att Hundtjejens familj plötsligt dök upp och satte sig med oss och åt vilket bara var trevligt. Sen åkte Hundtjejen hem mätt och belåten med sin familj.