0

Söndagsresan i kylan

I söndags startade vi med att Fredrik sov efter jobbet. Sen stuvade vi in Elmo i bilen och åkte iväg för att hämta Busfias kompis Hundflickan.
 
Tillsammans med Hundflickan skulle vi nämligen åka till Eskilstuna och hämta dottern som tillsammans med min hund Baloo var på besök hemma hos jäntas pojkvän med familj över helgen. Men innan vi åkte dit så gjorde vi en avstickare till Rusta i Folkesta. Inte heller där hade de refillerna med hundbajspåsar som sedan länge varit slut på Rusta hos oss. Men jag hade ändå tur, jag hittade min gran och granmatta ändå.
 
När vi väl kom fram dit där jänta var med sin pojkvä så kom hon, Baloo och killen ut och mötte oss, som tur var. Sen gick vi upp en stund, med oss hade vi såklart även Elmo som trotts lite skällande ändå skötte sig rätt bra med katterna. Det var riktigt kul att träffa dotterns killes mor och hennes sambo. Modern är ju trotts allt en gammal väninna till mig, och dotterns son träffade jag första gången då han var en liten liten kille med napp som låg kvar där man lade honom. Men nu har han minsan vuxit upp och blivit en riktigt lång kille.
 
Sen när vi åkte hem blev det ju inte riktigt den väg Fredrik hade tänkt sig, det bidde via Katrineholm istället, men det gick ju det med och hem om vi. Hundflickan fick vi väcka då vi kom hem till henne, men hon vaknade nog aldrig riktigt så det kändes allt tryggast att följa med och se till att hon kom in ordentligt.