0

Nytt i flocken, vägbeskrivning och hiss

Vår hundflock har utökats med två nya härliga individer, Elmo och Baloo har flyttat hem till oss. Ni kan läsa mera om dem här.
 
Inatt sov Elmo och Busfia hemma hos Fredrik vilket verkar ha gått bra. Baloo var lite orolig en stund på kvällen jmen kom sedan till ro och sov gott hos mig hela natten.
 
Sen imorse så mötte jag och Baloo upp Elmo och Busfia vid skolan och tog en promenad på vägen hem. Elmo kommer tillbringa dagen med oss och sen när Busfia har slutat i skolan så sticker de båda hem till Fredrik igen. Sen kommer Elmo hit imorgon igen.
 
När vi var ute och gick i morse så kom en dam fram och frågade efter en vägbeskrivning och jag blev lycklig. För första gången så kunde jag faktiskt beskriva vägen och det är mycket tack vare Elmo och Baloo som båda har fått mig att gå ut mera och testa nya vägar.
 
Donna verkar också trivas bättre med livet nu. När hon vill ha lugn och ro så går hon till sin egen säng dit hon lärt grabbarna att inte störa henne men ofta ligger hon här i soffan och myser med Baloo som hon verkligen har tagit till sig. Han är den enda som faktiskt får ligga på henne. Jon har inget direkt emot Elmo men vill att han håller sig på lite avstånd från henne vilket han oftast respekterar.
 
Just nu håller de på och fixar med hissen vilket jag tycker är bra, då kanske den klonkar lite mindre sen när de är klara. Dock medför ju detta lite ovana ljud för hundarna vilket får dem att reagera. edan killarna flyttade hit så har även Donna börjat skälla lite mera vilket jag oftast tycker är bara bra.
 
Nä, nu är det snart dags att koka lite mannagrynsgröt till min hungriga mage.