0

Spännande promenad med oväntat möte

Det blev en oväntad promenad med Donna idag. Som vanligt var hon seg och ville inte alls gå, men matte var envis så hon hade inte mycket att välja på.
 
När vi var nästan hemma igen så såg Donna en annan hund komma gående med husse och matte, hon väntade in den hunden och visade att hon ville hälsa. Tyvärr är det få hundpromenerare här i området som vill låta sina hundar hälsa på andra. Men när de kom närmare så vände jag mig till matte och frågade om de fick hälsa och de fick de jättegärna göra, vilket gladde både mig och Donna. Donna passade på att hälsa på både hund och matte.
 
Sen ringde min tfn och de gick vidare. Efter en stund kom jag ikapp dem igen då matte gick in på loppis och hund och husse stod kvar ute. Donna pratade lite mera med hunden men ja tänkte som vanligt inte så mycket på vem hunden var med. Snacka om att jag blev överraskad då husse tilltalar mig med mitt namn. Jag vänder mig mot honm, ser magen och benen och följer dem uppåt mot himlen till jag till slut kommer upp så jag kan se ansiktet uppe mot homlen. Det visade sig vara ingen mindre än Handymans son.
 
Sen efter en stund så kom Fredrik och ringde till vår internetleverantör angående vårt extremt instabila nät. Inte blev vi så mycket klokare av det, tyvärr. Sen efter det åkte vi till Netto, Ica samt till en tjej som jag köpt kläder av.