0

Heldag på stan

 
 Lite off topic men, jösses vad bloggens editor ändrats sedan jag var inne igår. Wow
 
Jänta hade turen att  få vara ledig från skolan idag eftersom hon kommer att ha så långa dagar när hon skall praktisera nu under veckan. 
Det gjorde att hon valde att följa med mig och Fredrik när jag skulle handla. Det blev en heldag med att springa runt inne på Citygross, en tur till leksaksaffären, Snusaffären, Rusta, Jula där jag köpte nya högtalare och sen blev det ÖB. Men innan alla affärer så passade vi på att åka en snabbis förbi barnens farmor och farfar. Jänta skulle lämna ombyte till onsdagen eftersom hon kommer att sova där mellan tisdag och onsdag. 
Det blir närmare till praktiken då och dessutom har hon tur att farfar skjutsar henne. Sen lämnade vi lite matlåådor som var tomma och diskade. Det blir ju att man får med sig någon matlåda då och då från dem.
 
Sen avslutade vi med jäntas val, vi lyxade till det lite och åkte till Bella Donna och åt. Ibland måste man ju ge bara ett av barnen lite uppmärksamhet och tid och det verkar ju inte som om grabbarna blev direkt besvikna av sin mat när vi kom hem med den heller.