1

Hundträff, döda fåglar och en Jojohan

Igår:
Igår fick Babblis tyvärr migrän så han klarade inte av att vara med i hundrastgården när Elmo och Baloo för första gången fick träffa stora läskiga Akilles. Jag gick i förväg till hundrastgården vilket nog var bra eftersom den var upptagen då jag kom dit. Men de som redan var där hade redan varit där en stund och var trevliga och gick då jag frågade dem om vi kunde använda rastgården.
 
Det kändes nämligen bättre att mötas i rastgården än ute lösa då småkillarna skulle träffa Akilles. Han är hur go som helst, helt klart den mysigaste schäfer jag känner till, men han är stor och småkillarna tyckte han var vansinnigt läskig.

Baloo lyckades ändå koppla av en stund, då satt han i min famn vid bordet, Akilles hade lagt sig till rätta i gräset, Donna strövade omkring och åt gräs och Elmo, ja han och Busfia hade gått bort till mormor i bilen och hälsade på henne.
 
Det enda Akilles vill är att hälsa på killarna, de tyckte grabbarna var aldeles för läskigt denna gång. Men utöver det brydde sig inte Akilles så mycket om Elmo och Baloo så med mycket tålamod så tror jag nog det kan bli bättre. De vågar i varjefall sitta i våra knän när Akilles är nära, bara inte för nära, är han långt bort går det till och med att vara på marken.

Snälla Donna hjälpte Elmo och Baloo flera gånger när de tyckte det blev för läskigt, hon gick helt enkelt emellan och vallade bort Akilles. Men vi får som sagt planera våra besök hos min mor med sambo och ta det när sambon är hemma och se till att vi har tillräckligt många famnar för de små att söka skydd hos.
 
Jojohan och Elmo följde med hem till mig igårkväll vilket var riktigt mysigt och tillsammans gick vi sedan på kvällspromenad. 

Idag:
I morse tog Jojohan ut Elmo och Baloo tillsammans medan jag tog en kortare runda med Donna. Då såg vi 2 stackars fågelungar. De låg nedanför en balkong på en parkering. Någon som vet vad det är för fåglar?

Baloo, Elmo och jag har precis haft en riktig mysstund innan Jojohan gick iväg med Elmo.
1 Annelie:

Var duktiga ni är med alla jyckarna när det gäller att få träffas i små doser. Åh Donna hon är ju så klok.. prima Donna. Jag blir så varm i hjärtat när jag läser att ön hjälper till så fint. Ang fågelungarna gissar jag på måsungar....var dom rätt så stora eller?

Svar: Tack... Hmm... om de var stora... Mmm.. ganska, typ som kycklingar skulle jag tro. Ja Donna är jätteklok och så himla duktig.
aspieblogg.se