0

Den långa väntan på blue

I april då Babblis fyllde år så fick han ett presentkort av mig och Fredrik på ett biobesök och mat ute.
 
Väntan för sonen kändes nog evighetslång, men igår var det då äntligen dags.
 
Grabben valde att vi skulle äta tacos så det gjorde vi på Rasta vid Nyköpingsbro.
 
Sen efter det så åkte vi till Ica Oppeby och köpte lite godis. Men jag hittade inget vatten med sugpropp där och inte heller någon chokladrulle med mintsmak och det sistnämnda är ett riktigt måste för mig när jag skall på bio. Så ett besök till lilla Coop fick det bli också innan vi till slut var redo att bege oss till bion.
 
Bsbblis snälla bror Jojohan ställde upp occh var hemma med hundarna så vi kunde åka. Något aom vi alla uppskattade väldigt mycket. Självklart fanns det mat han kunde ta hemma och så hade han fått lite chips och dipp att festa på också.
 
 
Efter flera dagars velande fram och tillbaka kunde vi också enas om en film som kändes ok för alla.
 
Starwars och andra konstiga filmer kan jag bara inte med. Men när Fredrik föreslog Jurassic World Fallen Kingdom så nappade jag direkt då jag hittills gillat alla Jurassic Park och Jurassic World filmer jag sett. Tack och lov tyckte även Babblis att den verkade intressant och det var ju liksom A och O eftersom biobesöket var hans present från oss.
 
Väl framme vid biografen såg jag att de gjort om en hel del sedan mitt senaste besök och i mitt tycke var förändringarna helt klart till det bättre. Inte lika luftigt och lyhört längre, mysigare inrett med många sköna soffgrupper att sitta i när man väntar på sin film. 
 
Vår film visdes i salong 5, en ganska liten salong med endast 5 bänkrader, men med gott om benutrymme vid alla rader. Vi satt på rad 2, enligt Babblis önskemål. Själv hade jag tur och fick sitta på kanten och bara ha Fredrik som granne på raden.
 
Babblis gillade filmen men vid ett tillfälle, just innan Blue dök upp så gömde han huvudet i tröjan. Själv tyckte jag att det var spänning genom hela filmen.