0

Improviserad renskavsgryta med färskpasta

 
Jag bara prövade mig fram.
 
 
Detta använde jag:
  • • Renskav
    • Färska champinjoner
    • Ärtor
    • Körsbärstomater
    • Grädde
    • Grönsaksbuljong
    • Röd vinbärsgele
    • Torkad mynta
    • Timjan
    • Paprikapulver
    • Vitlökspulver
    • Vitlökspeppar

Steg 1:
Jag förberedde med att skära upp allt som skulle skäras och lade ärtorna i en skål.

Steg 2:
Stek renskav med svamp. Efter en stund ta i buljong och ärtor.


Steg 3:
När allt fått fin färg, ha i grädde och kryddor.

Steg 4:
Låt koka ihop, smaka av och servera. Supergott med färskpasta till.

 

 
 
 
 Styrka 0/5

Antingen gillar man det, eller så gillar man det inte, jag tyckte det blev överraskande gott. =)