0

Avlopp och nattliga äventyr

Tidigt imorse ringde Fredrik och felanmälde avloppet som det var tvärstopp i och som dessutom markerades som akut i och med att det läckte.
 
Hela dagen ägnade vi åt att vänta på att hyresvärden skulle komma för någon form av tidsspann kunde såklart inte ges, som vanligt. När klockan var fyra hade jag gett upp hoppet om att de ens skulle dyka upp idag eftersom jag har fått höra att de slutar vid fyra.
 
Men när klockan var typ tjugo över fyra dök de slutligen upp och micklade en del innan de konstaterade att de var tvungna att gå ned i bilen och hämta kraftigare verktyg. Nu fungerar det iallafall äntligen som det skall och vatten rinner ut. Underbart! Det första som gjordes då de åkt var att starta diskmaskinen.
 
Sen natten till söndagen blev jag rätt överraskad. Fredrik vet ju att jag velat följa med honom på jobbet så när han plötsligt hade tillgång till en jobbil med två säten i så  ringde han mig och jag fick chansen att följa med. Men jag fick bestämma mig med kort varsel. Trött som en gnu var jag när jag kom hem och sen sov jag bort typ hela dagen.