0

Överraskande lördag

Lördagen bjöd på en hel del, både planerade saker, oväntade möten och överraskande tyngd och massa svett med verktyg. Tur att dottern är så pass händig med verktyg i sina händer.
 
Bäddsoffan/Gästsängen hon använde innan då hon såg på datorn och gosade med sin hund började gå sönder så pass att jag var rädd att hon eller någon av hundarna skulle skada sig.
 
Detta gjorde att jag tagit beslutet att det var dags att byta ut den så tillsammans med Fredrik hade jag planerat in ett besök på Öppen Hand (en loppis i Nyköping). Där var det ovanligt tomt och luftigt och lite saker när vi kom. Men jag gittade en bäddsoffa som var skön och inte så farligt dyr så den köpte jag.
 
Men bilen växer ju knappast och blir större bara för att man köper något stort så vi fick åka till svärfar och låna släpkärra. Sen när vi kom hem till mig så kom nästa överraskning, bäddsoffan gick inte in i hissen. Inte på något vis. Vi släpade den upp för en trappa, men sen fick vi skruva isär den en del så den till slut gick in i hissen.
 
Väl inne på dotterns rum så började Busfia att skruva ihop den. När det var klart så åkte Fredrik och jag till tippen och slängde den trasiga bäddsoffan, sen lämnade vi tillbaka släpet där vi hade lånat det och åkte till Citygross så jag kunde handla. När vi skulle ut från affärn skedde ett oväntat möte. Vid ett bord såg jag min mor och handyman sitta och äta varsin räkmacka. Stannade en stund och pratade med dem, sen åkte de mot sitt håll och vi åkte hem igen.
 
Väl hemma fick jag roa mig med att packa upp medan Fredrik skjutsade Busfia till en kompis. Sen lite senare på kvällen kom Jojohan hem från sin semester med farmor och farfar.