0

Byte av dosan i väggen

Idag kom de från Open Universe och bytte den extremt gamla och tvärsega dosan i väggen. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att den är betydligt stabilare och snabbare än den gamla från stenåldern som jag fick starta om mellan 8 och typ 200 ggr/dygn.
 
Jag fick även veta varför den har en så utbota dum placering inne i vardagsrummet istället för i tex hallen vilket för mig skulle kännas mera logiskt. Tydligen är det för att Kustbostäder drar alla över en kant och tycker att alla ska använda internet på datorn. Vill man inte använda på datorn måste man själv stå för massa kringutrustning som tex en djävligt dyr router, typ en för ett tvåvåningshus eller något bara  för att den ska komma igenom alla förbaskade betongväggar. Och kommer ja på den helgalna iden att ha internet på tv, ja då måste jag istället köpa en ny tv. 
 
Ärligt... ja tycker att var och en själva ska ha större valfrihet om på vilken enhet man vill ha tillgång till internet. Gillar inte alls känslan över att hyresvärden försöker tvinga in mig i tvträsket. Jag tittar liksom inte på tv. Vill du göra det så varsågod, men låt mig slippa!