0

Senaste dagarna

Veckan har varit så konstig för mig. Det har inte varit jättemycket inplanerat men trotts det har det varit en vecka som fullkomligt sugit all energi ur kroppen på mig.
 
Det började med ett besök hos veterinären i måndags för att få ett recept, efter mycket om och men fick jag receptt fast de föreslog sterilisering av min hund istället. Receptet sickades elektroniskt till apoteket, men det kom aldri fram så vi fick åka tillbaka och hämta ett recept i pappersformat. De lyckades även med konststycket att dubbefakturera. Vi betalade på plats, men trotts det så kom en räkning hem i brevlådan som vi va tvungna att ringa och få makulerad.
 
Sen fortsatte det i tisdags då jag var till lasarettet för en rutinoperation under narkos. Redan tidigt på morgonen kulle jag vara där, men själva oprationen blev först sent på eftermiddagen. Det gick så fort att jag aldrig ens han fatta att jag blev sövd innan de väckte mig för att jag skulle byta säng.  Tack och lov har jag sluppit ha ont.
 
Onsdagen sov jag bort helt och hållet. Sen i torsdags var jag på ett möte i skolan. Ok, han jag träffade kan inte ta någa beslut, men bara att an lyssnade gjorde mycket. Tyvärr är det något jag sällan upplevt i skolan för så fort jag har öppnat munnen så har skolan tystat mg med förbeedda försvarstal samt att rektorn informerat mig om att jag är en dålig mamma som engagerar mig för mycet i mina barns skolgång. Jag tror mera på att han tycker jag är jobbig som ställer krav när jag vet att mina barn har rätt att få stöd. Det gör ju att han måste jobba.
 
Sen idag blev det en tripp i till stan vilket det även kommer att bli imorgon då grabben ska bjuda två av sina kompisar på bio.