1

På stan med tjejerna

Igår när Skäpfia slutat skolan för dagen så mötte jag henne och henne fina vän vid bussen. Sen åkte vi in till stan tillsammans. Skräpfia hade tid hos frisören och skulle klippa sig. Vi gick runt lite i affärer först för tjejerna ville titta lite. Sen gick vi till frisören som gjorde jänta till en riktigt tuff tjej. 
 
Sen vidare till HM där tjejerna prövade massa kläder. Först väntade jag utanför provrummet. Men sen slutade de med att jag satte mig där inne, de hade ju lyckats få ta i ett riktigt stort provrum, och de ville ju att jag skulle se allt de prövade.
 
Tanken på att köpa något fanns inte i mitt huvud när vi gick in, men trotts det slutade det ändå med en klänning till Skräpfia, hon såg superläcker ut i den. mer vuxen och mogen, liksom sig själv. Den köptes för hon ville väldigt gärna ha den på skolavslutningen.
 
Vi gick även till Oliwer Twist och åt supergod mat tillsammans. Sen när Fredrik var klar med sitt möte så hämtad han oss så vi fick skjuts hem. Skräpfia fick skjuts till sin kille medan jäntas kompis följde med till affären där ingredienser till bakningen de skall göra idag köptes. Sen fick hon skjuts hem till sig med alla saker då de skall baka hemma hos henne.
 
All bakning är ju till Skräpfia så att ja skulle fixa ingredienser var självklart tyckte jag.
 
 
 
 
 
 
1 Janette:

Hon blev som sagt jätte fin <3 Ååå späänande och får se den klänningen sen då :)

Svar: Ja absolut. Bild på klänningen kommer ni såklart att få se och helst med tjejen i. =)
aspieblogg.se