4

Marknadsbesök

Liksom tidigare år sedan jag flyttade hit så blev det en promenad ned till Oxelömarknad igår. Målet var inställt på att finna en ny handväska och sen inte så mycket mer, men som alltid på en marknad så blev det såklart lite extra. En del av det kommer jag att visa här, men inte allt. Jänta drog iväg före till maknaden och innspekterade lite och fick information om försvarsmaktens ungdomssektion i Nyköping samt vad de gör. Sen hittade hon en jacka hon gillade skarpt.
 
När jag kom ner till marknaden efter att ha passerat platsen för helikopterturerna så hade hon koll på var allt fanns vilket gjorde mitt eget ärende mycket lättare. Första stoppet blev vid försvarsmaktens tält där även jag fick information samt gissa hur många tomhylsor de låg i en bytta. Som jag förstod det så påminner fösvarsmaktens aktiviteter lite om scouterna men med mera diciplin och noll tollerans mot mobbning. De har aktiviteter från 15 års ålder så efter att ha fått lite information så beslutades det att jänta kulle fylla i en intresseanmälan för att vi skall få mer information samt vetskap om när de har prova på tillfällen. För det verkade som om jänta ändå var lite intresserad och vill veta mera. Kostnaden fö att vara med är helt överkomlig också¨. Sen tillkommer kostnader för resor till de olika aktiviteterna de ar som ibland är i andra delar av landet. Men man deltar själv i mån av tid och intresse, det finns inga krav på att vara med. Så, vi får se hur det går.
 
Hon är lite speciell tösen min. Först höll hon på med Jodon, den tröttnade hon på och började med Tennis. Nu är hon trött på Tennis också, hon känner att hon kan det nu och att det börjar bli långtråkigt. Själv tycker ja att det är bra om hon håller på med någon aktivitet, men det skall ju såklart kännas givande och kul för henne.
 
Efter det hittade ag handväsan jag sökte. Den är inte exakt lik min tidigare favorit som nöttes ut, men den är snarlik. Har många fack och är lagom stor. För mig är det ett måste med många fack, har jag allt i samma fack så hittar ja ingenting. Sen prang ja på en BH som blev impulsköpt. Jag har ju så vansinnigt svårt att hitta sådana som jag tycker är sköna jut för att jag hatar byglar och sådant.
 
Jackan skruttfia ville ha var aningen dyrare än jag väntat mig, men jänta ville verkligen ha den. Säljaren var juste och gick ne i pris och fialotta btalade de hon själv hade i pengaväg, sen betalade jag resten så hon fick den. Det syns att hon har valt den själv, hon börjar liksom få en egen stil. Sen köpte jag en Slushie till henne som jag själv fick smaka lite av med resultatet att hjärnan höll på att frysa till is.

När ja var klar handlade jag lite på Kvantum innan jag fick skjuts hem. Skräpfia i sin tur gick hem till Jenni och sen gick de tillsammans tillbaka till marknaden. Senare på kvällen var de ett gäng som drog med sig Donna till hundrastgården för lite spring och lek.
 
 
Jänta med sin nya jacka
Jänta med kompis i örat och en Slushie i handen.
 
BHn jag köpte. Mjuk och skön, inga vassa äckliga byglar och lite fyllning framtill.
 
Skräpfia & Jenni
 
Felix, Skräpfia, och Jenni på väg med Donna till rastgården och möta upp ett gäng kompisar till.
1 caroline:

låter som en kanon dag

Svar: Ja, en riktigt bra dag. Men jag tvärslocknade när jag kom hem.
aspieblogg.se

2 Anonym:

Det var nog bara BHn som kändes "ny" bland bilderna. Jag tycker det ser ut som att den spetsen skulle kunna klia eller stickas, men den är alltså också mjuk? /Kristina

Svar: Ja, den var också mjuk. =)
aspieblogg.se

3 Janette:

Ni hade en riktigt toppen dag låter det som :)

Svar: Riktigt mysigt var det. =)
aspieblogg.se

4 Janette:

Ni hade en riktigt toppen dag låter det som :)

Svar: Ja absolut =)
aspieblogg.se