0

Byte av brandvarnare

Inatt började brandvarnaren att tjuta och varna för lågt batteri. Min första tanke var "jaha, nu måste jag byta batteri". Sen åkte eländet ner så jag kunde ta ut batteriet och få tyst på pipandet.
 
Då såg jag att det var smala platta batterier och då slog det mig att jag någon gång fått information från hyresvärden angående brandvarnaren. Vad det var mindes jag inte. Men jag gick in på hyresvärdens hemsida och sökte.
 
Där fann jag den överraskande informationen att batterierna inte skulle bytas ut. Tydligen skulle hela brandvarnaren kasseras och bytas ut.
 
Så, ja det var ju bara att göra en felanmälan då. Snacka om att jag blev överaskad, de kom och bytte ut den redan idag. :-O
 
Jag har gjort flera felanmälningar som de inte har gjort något åt alls, inte ens kontaktat mig. Men skönt i varje fall att detta är fixat nu. Han som kom skulle även göra en felanmälan på kupan till lampan på toaletten som saknats ända sedan jag flyttade in samt på toalettpappershållaren som inte sitter uppe. Hålen i väggen är gigantiska så den sitter inte kvar.