0

Sicket flax

Stackars kraken Donna är skendräktig med massa mjölk igen. Idag var jag tvungen att göra en oplanerad tur in till Nyköping och då fick jag iden att göra ett snabbesök hos vetrinären och se om de kunde hjälpa.
 
Trotts att jag kom oanmäld och endast 5 minuter innan stängning så lyckades de i receptionen trolla. Kanske delvis för att jag hade med receptet från förra gången då Donna var skendräktig, alla veterinärer hade gått för dagen, men de tittade igenom Donnas journalanteckninga från gången innan då vi var in med henna för samma problem. Sen gick en av dem i receptionen iväg och ringde till en annan veterinär för att se om de kunde hjälpa med problemet.
 
Snacka om serviceminded, veterinären hon ringde till var hur bra som helst och recept fixades. Det låg och väntade på mig när jag kom till apoteket. Trotts att det är en bit att åka till veterinärn så är det så värt det, jag är otroligt glad att jag valde just dem och inte de som ju faktiskt finna närmare hemmet.
 
En sådan där ful dumstrut fick vi mes oss också och man kan ju inte påstå att Donna gillar den, men hon accepterar den om än motvilligt och blänger på mig med ledsna ögon.