0

Lantluft, komocka och överraskningar

Gårdagen bjöd mig på många spännande upplevelser som aldrig kunnat bli av om inte finaste HappyGirl ställt upp och tagit hand om Donna. Nog för att Donna klarar sig själv några timmar, men inte så länge. 
 
Ja fick nämligen följa med HandyMan på hans jobb när han skulle flytta slakteriet. Han kör ett mobilt slakteri som kommer ut till gårdarna så de stackars djuren slipper masa onödiga och extra påfretande transporter. Det blir skonsammare för djuren. 
 
Väl ute ppå gården fick jag för första gången se livs levande kossor på nära håll och de är verkligen enorma. Även engelska fick ja höra och förvånas över att jag förstår mer än jag trodde jag skull göra även om vissa arbetstermer var fullkomligt obegipliga.
 
Sen fick vi skjuts till Kungsängen ä vi tog tåget i till Centralen. Mötte en jättemysig amastaff blandning som gav mig en puss på munnen och lite kel. Snacka om at han va fin den hunden. Även husse och matte var 3vliga.
 
När vi om till centralen hade vi lite tid på oss innan tåget kulle gå så då blev det en fika på Starbucks, ett ställ ja aldrig tidigare fikat på. Tror no ag fick se mitt livs störta kopp kaffe, den vore verkligen något för GarnCarro. Det finns nog ingen som an dricka kaffe som henne, så ja började såklart att täna på henne medan jag tuggade på min goda macka och drack min ljuvliga färskpressade apesinjouce med fruktkött i.
 
På tåget hem fanns det ingen AC så vi blev tvungna att öppna fönstret, de var hur varmt som helst. Sen i Nyköping blev vi smidigt hämtade med bil av HandyMans grabb och söta Helga. Jo, överraskningar var det också... Fast de får förbli hemliga. =)
 
Lastbilen (slakteriet) jag åkte. Mycket större än de lastbilar jag tidigare åkt. Kontorsdelen sitter på lastbilen och i släpet finns själva slakteriet.
 
Kossor
 
Stora stora kossor
 
HandyMan och lastbilen
 
Ute på landet
 
Fika på centralen
 
Fina Helga var med och mötte oss.