0

Thaifestivalen i Kungsträdgården

På lördag morgon åkte Skräpfia och jag upp till Stockholm och mötte min far och bunusmor. Tillsammans besökte vi Thaifestivalen i Kungsträdgården i Stockholm. Vi lyssnade på bra thaimusik, tittade på mystisk Thai-boxning, åt god mat och torkat friteat kött med spännande smaker. Självklart dracks även massa vatten för det var en riktigt varm och skön dag.
 
När vi kände oss klara på festivalen så prommenerade vi vidare till en asiatisk spännande butik där vi köpte en del spännande godis m.m Sen blev det en fika på ett Cafe innan vi vandrade vidare till Åhlens City där min bonusmor lät Skräpfia välja sig en ny superfin väska.
 
Sen tog vi tåget till Flen där det blev byta till buss sista vägen till Nyköping. Tyvärr gick inga direkttåg just då. Väl hemma tvärkrashade jag på soffan, helt slut av alla intryck.
 
Jag vid bussen innan vi reste upp till Stockholm.
 
Mat från Stockholms alla Thairestauranger fans repressenteade på festivalen och detta var vad både jag och min bonusmor valde. Min far och Skräpfia valde att äta senare men de slutade med att Skräpfia åt från min tallrik och mn far åt från Oms tallrik. =)
 
Det kom en supertrevlig hund och lade sig under bordet vi hittat medan husse satt och drack öl.
 
Thaifestivalen
 
Den fina väskan som Om köpte till Skräpfia efter att Skräpfia gått runt en bra stund och tittat på väskor.
 
Lite av det som köptes i den Asiatiska butiken
 
Torkat friterat kött. Skräpfia tyckte det mörkaste köttet var godast.