0

Märkliga hyresvärd

I måndags ringde några snubbar från hyresvärden på hos mig. De berättade att e behövde tillgång till förrådet på torsdag och ville att jag skulle ge dem min förrådsnyckel. 
 
Jag har bara en och att ge den till dem kändes helt fel så jag upplyste om att jag skulle vara hemma. De var de nöjda med. Men samtidigt kände jag mig på något obehagligt vis hotad av dem då de sade att de har rätt enligt lag att komma in i förrådet och att de förr eller senare kommer att gå in oavsett om jag vill eller inte.
 
Vad sjutton menade de med det. Tyckte de på något vis att jag försvårar för dem då jag inte bara sådär vill ge dem nyckeln? Jag sae ju att jag skulle vara hemma hela torsdagen och släppa in dem. Det är inte att försvåra tycker jag, särskilt inte då de inte ens anonserat i postfacket innan.
 
Men till saken hör att jag var hemma och väntade på dem hela torsdagen. Tror ni att de kom, näpp, inte alls! Får de sedan för sig att komma idag istället så får de skylla sig själva. Jag var hemma den dag de ville, men jag tänker inte sitta hemma och vänta varenda dag. Jag har ju ett liv jag med.